Altijd verzekerd van telefoonopvang

Er is een groot aantal redenen te bedenken waarom uw huidige telefooncapaciteit (tijdelijk) niet meer voldoet. Hebt u bijvoorbeeld een mailing de deur uitgedaan naar bestaande clienten of prospects? Of hebt u fors geinvesteerd in reclame en andere uitingen waardoor uw bedrijf in het middelpunt is komen te staan? De kans bestaat dat de telefoniste/receptioniste de te verwachten stortvloed aan telefoontjes niet afdoende kan verwerken. U kunt problemen van deze aard voorkomen. Maak gebruik van onze telefoonopvang en u mist geen telefoongesprek meer. Uw bereikbaarheid is hiermee gegarandeerd.

Professionele telefoonopvang

Onze medewerkers zorgen er op uiterst professionele wijze en samen met u voor dat het gehele telefoonverkeer van uw bedrijf of instelling wordt opgevangen. Zo krijgt uw client een goede en juiste indruk van uw bedrijf en mist u geen enkele kans. Voorziet u in de (nabije) toekomst ook een tekort in uw telefooncapaciteit? Vraagt u dan om meer informatie over onze telefoonopvang. Dit kan via onderstaand reactieformulier. Na het ontvangen van het ingevulde formulier zullen wij u dan zo spoedig mogelijk informeren over onze mogelijkheden.

Interesse in telefoonopvang?

Middels een proefmaand willen u graag overtuigen van onze toegevoegde waarde voor uw organisatie. Voor meer informatie over de proefperiode en de tarieven op maat nemen wij graag contact met u op.

Vraag informatie aan via het contactformulier of laat ons u bellen op een geschikt moment.