Professionele telefoonbeantwoording

Het niet snel en adequaat beantwoorden van de telefoon leidt al snel tot de nodige irritatie bij uw zakelijke relaties. De eisen die we stellen aan telefoonbeantwoording zijn toegenomen. Zo verwachten wij dat de telefoon standaard binnen enkele seconden wordt opgenomen. In toenemende mate verwachten wij ook dat de telefoon wordt beantwoord na kantoortijden. Kortom de vraag is niet meer of u telefonisch bereikbaar bent, maar hoe u dit onderdeel van uw bedrijfsvoering slimmer, effectiever, overzichtelijker of gemakkelijker kunt regelen.

De flexibiliteit van onze telefoonbeantwoording

Wij bieden u diverse telefoonservice oplossingen die niet alleen uw telefonische bereikbaarheid garandeert, maar ook de nodige flexibiliteit geeft tijdens vakanties periodes, ziekte of bij het opvangen van pieken in het telefoonverkeer. U bepaalt zelf wanneer u doorschakelt. Deze flexibiliteit geeft u de mogelijkheid de telefoonbeantwoording efficient en effectief te regelen. Om dit zelf te ervaren bieden wij u een proefmaand aan.

Interesse in telefoonbeantwoording?

Middels een proefmaand willen u graag overtuigen van onze toegevoegde waarde voor uw organisatie. Voor meer informatie over de proefperiode en de tarieven op maat nemen wij graag contact met u op.

Vraag informatie aan via het contactformulier of laat ons u bellen op een geschikt moment.