Representatieve telefoonaanname

Het lijkt zo eenvoudig, de telefoon aannemen zodra deze overgaat. De praktijk leert dat de telefoon nogal eens op ongewenste momenten en onregelmatig binnenkomt. Hierdoor is het voor veel bedrijven interessesant om de telefoonaanname uit te besteden. Call Care is uitstekend ingericht om hieraan invulling te geven.

Call Care telefoonaanname: Jarenlange ervaring!

Wij hebben diverse telefoonservice oplossingen van eenvoudige telefoonaanname en per email terugkoppelen van de boodschap tot het online beheren van agenda en het maken van bijvoorbeeld reserveringen. Onze goed opgeleide medewerkers maken het verschil. De hoge kwaliteitsnorm die wij hanteren heeft ertoe geleid dat wij marktleider zijn geworden in de advocatuur en samenwerken met de branchevereniging Balieplus. Daarbij wordt onze dienstverlening ondersteunt met professionele ICT systemen.

Interesse in telefoonaanname?

Middels een proefmaand willen u graag overtuigen van onze toegevoegde waarde voor uw organisatie. Voor meer informatie over de proefperiode en de tarieven op maat nemen wij graag contact met u op.

Vraag informatie aan via het contactformulier of laat ons u bellen op een geschikt moment.