Telefoon service die bij uw bedrijf past

Het eerste contact met bijna iedere relatie verloopt via de telefoon. Toch heeft een goede telefoon service niet altijd de hoogste prioriteit. Hoe vaak komt het niet voor dat bellers een voicemail krijgen, in een wachtrij terecht komen of helemaal niet te woord worden gestaan. Call Care als telefoon service neemt u deze zorg uit handen en garandeert bereikbaarheid, verwerking en terugkoppeling van uw telefoonverkeer.

Focus met telefoon service

Naast het verzorgen telefoonservice kan Call Care uw afspraken met potentiele clienten inplannen in een online agenda, urgente telefoontjes gelijk doorverbinden (of een SMS versturen) en informatie verstrekken over uw dienstverlening. Doorschakelen van uw telefoontoestel of -centrale kan op elk moment van de dag. Met de flexibiliteit van onze telefoon service kunt u zich nog meer focussen op de kerncompetenties van uw onderneming. Om dit zelf te ervaren bieden wij u een proefmaand aan.

Interesse in de telefoon service van Call Care?

Middels een proefmaand willen u graag overtuigen van onze toegevoegde waarde voor uw organisatie. Voor meer informatie over de proefperiode en de tarieven op maat nemen wij graag contact met u op.

Vraag informatie aan via het contactformulier of laat ons u bellen op een geschikt moment.