Onze telefoon antwoord service

Telefonisch goed bereikbaar zijn is belangrijk. Een telefoontje dat niet wordt beantwoord of lang in de wacht worden gezet kan leiden tot ontevredenheid bij de beller of zelfs tot omzet die u misloopt. Wilt u uw telefonische bereikbaarheid vergroten? Call Care garandeert als een van de topspelers in de markt, uw telefonische bereikbaarheid.

Wanneer is de telefoon antwoordservice van Call Care geschikt voor u?

  • Als u nooit een telefoongesprek wilt missen (eventueel ook buiten kantoortijden)
  • Als uw bedrijf te klein is om een telefoniste in dienst te nemen
  • Bij afwezigheid van uw eigen receptioniste/telefoniste wegens ziekte of verlof
  • Als er momenten zijn waarop u niet gestoord wenst te worden (tijdens een afspraak)

Hoe werkt het?

Wanneer u gebruik maakt van de bereikbaarheidsdiensten van Call Care is het voor uw relaties net alsof we bij u op kantoor zitten.  U ontvangt van ons een uniek doorschakelnummer waarmee wij automatisch uw bedrijf herkennen. Wij beantwoorden uw telefoongesprekken snel, professioneel en altijd met een glimlach op het gezicht. Desgewenst beheren wij uw agenda en ondersteunen u met uw e-mailafhandeling. Ook vangen wij overflow voor uw op. Nieuwsgierig naar wat Call Care voor uw bereikbaarheid kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Gespecialiseerd in de advocatuur en de zorg

Call Care beschikt over ruim twintig jaar ervaring als antwoordservice en het ondersteunen van advocatenkantoren. Het bijbehorende vakjargon en uw discretie is bij ons in goede handen.  Call Care beantwoordt ook voor diverse zorginstellingen het telefoonverkeer en neemt voor deze instellingen het agendabeheer uit handen. Wij bedienen inmiddels meer dan 100 advocatenkantoren. Kwaliteit en professionaliteit staat bij ons voorop. Al meer dan vier jaar krijgen wij de voorkeur van Balieplus, de branchevereniging van de Orde van Advocaten. Naast advocaten verzorgen wij uiteraard ook antwoordservice voor diverse andere kleine tot middelgrote ondernemers.

Vrijblijvende proefmaand

Middels overtuigen wij u graag van onze toegevoegde waarde voor uw organisatie. Voor meer informatie over de proefperiode en de tarieven op maat nemen wij graag contact met u op. Vraag informatie aan via het contactformulier of laat ons u bellen op een geschikt moment.