Optimale telefonische bereikbaarheid

Vindt u het ook belangrijk dat uw relatie persoonlijk te woord wordt gestaan? Met onze dienstverlening wordt uw telefonische bereikbaarheid geoptimaliseerd. Naast het aannemen van de telefoon kunnen wij uw afspraken met potentiele clienten inplannen, urgente telefoontjes gelijk doorverbinden (of een SMS versturen) en informatie verstrekken over uw dienstverlening.

Voordelen van optimale telefonische bereikbaarheid

Call Care verzorgt al jaren telefonische bereikbaarheid naar grote tevredenheid voor diverse bedrijven. Onze medewerkers staan garant voor het leveren van kwaliteit. Wij besteden veel aandacht aan het zorgvuldig afhandelen van het telefoongesprek en terugkoppelen van de juiste informatie. Hierbij weten wij ons gesteund door professioneel en goed functionerend ICT systeem. Wilt u de voordelen ervaren van een goede telefonische bereikbaarheid dan bieden wij u vrijblijvend een proefmaand. Hiermee stellen wij u in staat deze voordelen zelf te becijferen.

Interesse in telefonische bereikbaarheid?

Middels een proefmaand willen u graag overtuigen van onze toegevoegde waarde voor uw organisatie. Voor meer informatie over de proefperiode en de tarieven op maat nemen wij graag contact met u op.

Vraag informatie aan via het contactformulier of laat ons u bellen op een geschikt moment.