Call Care Nederland

Telefoonservice

Call Care tarieven

Met onze bereikbaarheidsdiensten krijgen uw klanten de beste service. Op elk moment van de dag en in elke gewenste taal. Of u een grote organisatie heeft of een zelfstandig professional bent, maakt voor ons geen verschil. Wij betekenen graag wat voor u, zodat uw klant zich gehoord voelt en bovenal welkom. Met onze professionele en persoonlijke aanpak zijn wij een verlengstuk voor uw organisatie.

Enkele voordelen van onze bereikbaarheidsdiensten

  • Op maat gemaakte telefoonservice tijdens kantoortijden (08.00 – 18.00 uur) én in verschillende talen
  • Professionele en ervaren telefonistes
  • 95% van uw telefoongesprekken beantwoorden wij binnen 10 seconden
  • Afhandeling per e-mail en andere backoffice-activiteiten
  • Professioneel en goed functionerend ICT systeem

Maatwerk tegen scherpe tarieven

Wij bieden graag een passende oplossing voor uw bedrijf. Geheel naar uw wens en tegen een scherp flexibel tarief, waardoor u op rustige momenten niet vast zit aan hoge personeelskosten. Samen met u kijken wij waar uw behoeftes liggen en hoe wij deze kunnen vervullen.

Wilt u de voordelen van een goede telefonische bereikbaarheid ervaren? Neem voor vrijblijvend advies en onze tarieven contact met ons op via:

Tarieven e-mailafhandeling
Voor e-mailafhandeling en andere backoffice-activiteiten brengen we de bestede uren in rekening. De tarieven zijn afhankelijk van het aangeboden volume en de gewenste openingstijden van de dienstverlening. Neem contact op voor een passend voorstel.

Kennismaken met ons?
U mag de diensten een maand en vrijblijvend proberen. Voor meer informatie over de proefperiode en de tarieven op maat nemen wij graag contact met u op. Vraag informatie aan via het Vraag informatie aan via het contactformulier of laat ons u bellen op een geschikt moment. op een geschikt moment.

Neem direct contact op

Heeft u vragen?
010 - 280 3333
Stuur ons een e-mail
Wilt u liever teruggebeld worden? Maak een terugbelafspraak
  • 95% van uw telefoongesprekken beantwoorden wij binnen 10 seconden
  • Wij zetten nooit een beller in de wacht voor een wisselgesprek
  • Ervaren telefonistes (dames met een gemiddelde leeftijd van 35, in vaste dienst, spreken ABN en goed Engels, veel aandacht voor training en bijsturing, laag verloop)