Professionele telefoniste op afstand

Merkt u een toename in het aantal telefoontjes dat u ontvangt en bent u niet (langer) in de gelegenheid deze zelf te beantwoorden? De telefoniste op afstand van Call Care biedt uitkomst. Onze telefonistes handelen uw telefoontjes af conform het met u afgesproken telefoonscript. Na ieder gesprek ontvangt u een e-mail of sms met het onderwerp en de contactgegevens van de beller. Wij zetten geen bellers in de wacht en 95 % van de aangeboden telefoontjes beantwoorden wij binnen slechts tien seconden.

Wanneer is een telefoniste op afstand geschikt voor u?

  • Als u geen telefoongesprekken wilt missen of aan uw voicemail wilt overlaten
  • Als uw bedrijf te klein is om een telefoniste in dienst te nemen
  • Bij tijdelijke afwezigheid van uw eigen telefoniste
  • Gedeeltes van uw agenda het u niet toelaten de telefoon zelf te beantwoorden

Hoe werkt het?

In goed overleg met u richten wij een telefoonscript in waar de voor uw bedrijf geldende instructies in zijn opgenomen. Aan de hand van een uniek doorschakelnummer herkennen onze medewerkers uw bedrijf in ons systeem en middels het telefoonscript staan onze telefonistes uw relaties vriendelijk en professioneel te woord. U kunt zelf aangeven hoe wij met de verschillende gespreksonderwerpen om moeten gaan. Aan elk onderwerp kunnen wij andere acties koppelen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe klanten direct naar u doorverbinden, administratieve vragen per e-mail aan u terugkoppelen of u een smsje sturen. Wanneer u gebruik maakt van een telefoniste op afstand van Call Care is het voor uw relaties net alsof onze telefoniste bij u op kantoor zit. Simpel en doeltreffend.

Advocatuur en zorg

Call Care heeft jarenlange ervaring in de advocatuur en zorgsector. Onze telefonisten beschikken daardoor over het juiste vakjargon, en uiteraard werken wij discreet en kennen wij de geheimhouding aspecten van het vak. Naast het beantwoorden van uw telefoon, kunnen wij ook uw agendabeheer voor uw uit handen nemen. Met deze online agenda plannen wij eenvoudig afspraken in binnen de door u aangegeven beschikbare periodes. U geeft zelf aan welke delen van uw agenda uw telefoniste op afstand mag inzien.

Telefoniste op afstand een maand op proef?

Wij geloven in onze service en in onze toegevoegde waarde. Voor meer informatie over de gratis proefperiode en de tarieven op maat nemen wij graag contact met u op. Vraag informatie aan via het contactformulier of laat ons u bellen op een geschikt moment. Onze telefoniste op afstand is u graag van dienst.