Callcenter Utrecht

Bent u op zoek naar een Callcenter in Utrecht? Call Care beantwoordt de telefoon in heel Nederland, waaronder ook in Utrecht.

Callcenter diensten in Utrecht

Call Care is een snelgroeiend callcenter. Wij beschikken over ruim twintig jaar ervaring in het faciliteren van kleine tot middelgrote bedrijven bij de uitvoering van het klantcontact via de telefoon (in- en outbound) en e-mailafhandeling. Onze call center diensten variëren van telefoonbeantwoording, opvang overflow, online agendabeheer tot het volledig overnemen van het klantcontact. Wij werken resultaatgericht, effectief en altijd met een glimlach op ons gezicht. Dat merken uw relaties.

Hoe werkt het?

U ontvangt van Call Care een uniek doorschakelnummer waardoor onze telefonistes uw bedrijf herkennen in het systeem. U bepaalt hoe wij de telefoon voor u beantwoorden middels het samen met u ingerichte telefoonscript. Hierdoor beantwoorden wij alle inkomende gesprekken altijd op eenzelfde manier. Onze medewerkers beschikken over het juiste vakjargon en de benodigde ervaring, spreken meerdere talen en aan elk onderwerp kunnen wij andere acties koppelen. Nieuwe klanten die wij doorverbinden, terugkoppelen aan u per e-mail of sms. Goed om te weten: Call Care zet uw bellers nooit in de wacht voor een gesprek van een andere klant.

Wat Call Care voor u kan betekenen?

Met de call center service van Call Care bent u altijd bereikbaar voor klanten en relaties. Het maakt niet uit of u zelfstandig (ZZP) werkt of een grotere organisatie bent met een eigen team van telefonistes. Wij zijn iedereen graag van dienst met onze betrouwbare en professionele service.  Call Care beschikt over ruim vijftien jaar ervaring en is een van de topspelers in de markt.

Callcenter diensten een maand op proef?

Middels  een proefmaand overtuigen wij u graag van onze toegevoegde waarde voor uw organisatie. Voor meer informatie over de proefperiode en de tarieven op maat nemen wij graag contact met u op. Vraag informatie aan via het contactformulier of laat ons u bellen op een geschikt moment.