Callcenter Rotterdam

Bent u op zoek naar een Callcenter in Rotterdam? Call Care is als toonaangevend inbound callcenter actief in heel Nederland, waaronder in Rotterdam.

Hoe werken wij?

Call Care werkt volgens het 1-lijn principe. Dit betekent dat wij uw beller nooit in de wacht wordt gezet voor een gesprek van een andere klant. Doorschakelen kan snel, eenvoudig en altijd zonder aankondiging. U bepaalt hoe en wanneer wij voor u de telefoon beantwoorden, dit leggen wij vast in een telefoonscript. Doorschakelen naar Call Care  is mogelijk met  met iedere telefoon of telefooncentrale. U kunt ook meerdere lijnen naar ons doorschakelen. Call Care beantwoordt de telefoon met uw bedrijfsnaam. Zo is het voor de beller net alsof we bij u op kantoor zitten.

Callcenter diensten in Rotterdam

Call Care is een callcenter dat is gespecialiseerd in het verlenen van telefonische bereikbaarheidsdiensten aan bedrijven in het MKB, advocatuur en zorg. Onze telefonistes beschikken over de juiste vakkennis, jargon, routine en jarenlange praktijkervaring. U relaties worden snel, discreet en vriendelijk geholpen. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst wanneer u werkt als zelfstandige of in een andere branche actief bent. Call Care garandeert professionaliteit en biedt u de ondersteuning die u nodig heeft.

Breed aanbod dienstverlening

Call Care biedt naast haar telefoonservices aanvullende diensten die samen een volledig klant contact centrum  vormen. Meer informatie over onze soorten services, vindt u hier:

Interesse in onze diensten?

Wilt u weten hoe wij uw organisatie optimaal van dienst kunnen zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan of laat u terugbellen door één van onze medewerkers. Call Care biedt u haar diensten een maand gratis op proef. Vraag informatie aan via het contactformulier of laat ons u bellen op een geschikt moment. Wij zijn u graag van dienst.