Betrouwbare telefoonservice voor ZZP-ers

Als zelfstandig professional bent u het liefst bezig met ondernemen, maar tegelijkertijd wilt u ook uw telefonische bereikbaarheid en andere backoffice-activiteiten goed regelen. Dat kan door die activiteiten bij ons uit te besteden.

Altijd bereikbaar met onze telefoonservice

Met onze telefoonservice bent u altijd bereikbaar. We staan uw relaties op de juiste manier te woord en we berichten u direct over de telefoongesprekken. 95 procent van de aangeboden telefoongesprekken nemen wij binnen 10 seconden op. Wij zetten geen bellers in de wacht voor een tweede telefoongesprek, maar handelen elk gesprek direct af. Kortom, wij beantwoorden uw gesprekken alsof we bij uw bedrijf werken.

Onze telefoonservice in een notendop

Samen met u richten wij ons systeem in, zodat onze medewerkers uw telefoontjes altijd op dezelfde manier verwerken. Door het unieke doorschakelnummer dat u van ons krijgt, herkennen we uw bedrijf automatisch. U schakelt naar ons door wanneer u wilt en hoe vaak u wilt, zonder overleg. Gesprekken verbinden we door, of we koppelen het direct terug per e-mail of SMS.
Tijdelijke instructies verwerken we meteen in het systeem. Onze telefoonservice kunnen we binnen een halve werkdag voor u regelen.

Backoffice-ondersteuning

Behalve met de telefoonservice kunnen wij voor u ook backoffice-activiteiten uitvoeren. Denk aan het afhandelen van e-mails, het verzorgen van mailings, het ondersteunen van telefonische campagnes en het nabellen van incasso’s. Samen zorgen we ervoor dat onze medewerkers snel wegwijs worden in uw systeem. In het dagelijks contact zal u snel het gevoel hebben dat u beschikt over een persoonlijke assistente.

Kortom, u bespaart tijd als u eenvoudige en repeterende werkzaamheden overlaat aan ons. Het geeft u de nodige flexibiliteit, het bespaart kosten en het personele risico ligt bij ons.

Wilt u kennismaken met ons?
Met een proefmaand willen u graag overtuigen van onze toegevoegde waarde voor uw organisatie. Voor meer informatie over de proefperiode en de tarieven op maat nemen wij graag contact met u op.

Vraag informatie aan via het contactformulier of laat ons u bellen op een geschikt moment.

Antwoordservice zelfstandig professional

Neem direct contact op

Heeft u vragen?
010 - 280 3333
Stuur ons een e-mail
Wilt u liever teruggebeld worden? Maak een terugbelafspraak
  • 95% van uw telefoongesprekken beantwoorden wij binnen 10 seconden
  • Wij zetten nooit een beller in de wacht voor een wisselgesprek
  • Ervaren telefonistes (dames met een gemiddelde leeftijd van 35, in vaste dienst, spreken ABN en goed Engels, veel aandacht voor training en bijsturing, laag verloop)

Wij garanderen uw telefonische bereikbaarheid. Benieuwd naar hoe een glimlach aan de telefoon klinkt? Bel ons en oordeel zelf

"Binnen 24 uur was alles geregeld en het geeft enorm veel rust..."

Lilys Law Advocaat

Lilys Law

"Enorm snel schakelen naar onze leden..."

Nederland Golft Directeur

Nederland Golft
Wat andere klanten zeggen...