Discrete en professionele telefoonservice voor de advocatuur

Als professioneel kantoor in de advocatuur wilt u altijd bereikbaar zijn. Het maakt niet uit of dat een kantoor is met honderden medewerkers, of dat u uw kantoor alleen runt. Hoe uw situatie ook is, met onze telefoonservice bent u altijd bereikbaar voor cliënten en relaties.

Hoe werkt onze telefoonservice?

U kunt onze telefoonservice flexibel inzetten. U bepaalt zelf wanneer u telefoontjes naar ons doorschakelt. Als zelfstandig professional zal dat zijn op momenten dat u een afspraak heeft of op vakantie bent. Voor een groter kantoor bieden wij uitkomst op piekmomenten; als uw telefonistes een ander (telefoon)gesprek voeren, of even van hun werkplek zijn.

We zijn thuis in de advocatuur

Onze telefonistes hebben jarenlange ervaring met verschillende advocatenkantoren. Daardoor kennen zij juridische vaktermen, werken zij discreet en kennen zij het belang van geheimhouding in het vak. Onze telefonistes nemen berichten aan, schakelen dringende telefoontjes door en beantwoorden direct vragen van uw cliënten. Bovendien zijn ze bekend met de diverse specialisaties van advocaten.

Agendabeheer advocaten

Behalve de telefoonservice kunnen onze telefonistes ook het agendabeheer van uw kantoor op hun nemen. Met deze online agenda kunnen zij eenvoudig uw afspraken inplannen binnen de door u aangegeven beschikbare periodes. U bepaalt welke delen van uw agenda onze telefonistes mogen inzien. Dit geeft u de flexibiliteit om de taken van uw eigen telefoniste (deels) uit te besteden. Bij ziekte of vakantie kunt u eenvoudig alle taken aan ons uitbesteden. Zonder dat uw relaties daar iets van merken.

Wilt u kennismaken met ons?

Met een proefmaand willen u graag overtuigen van onze toegevoegde waarde voor uw organisatie. Voor meer informatie over de proefperiode en de tarieven op maat nemen wij graag contact met u op.

Vraag informatie aan via het contactformulier of laat ons u bellen op een geschikt moment.

 

telefoonservice advocatuur

Neem direct contact op

Heeft u vragen?
010 - 280 3333
Stuur ons een e-mail
Wilt u liever teruggebeld worden? Maak een terugbelafspraak
  • 95% van uw telefoongesprekken beantwoorden wij binnen 10 seconden
  • Wij zetten nooit een beller in de wacht voor een wisselgesprek
  • Ervaren telefonistes (dames met een gemiddelde leeftijd van 35, in vaste dienst, spreken ABN en goed Engels, veel aandacht voor training en bijsturing, laag verloop)

Wij garanderen uw telefonische bereikbaarheid. Benieuwd naar hoe een glimlach aan de telefoon klinkt? Bel ons en oordeel zelf

Klantcases

"Binnen 24 uur was alles geregeld en het geeft enorm veel rust..."

Lilys Law Advocaat

Lilys Law
Wat andere klanten zeggen...