Zakelijk telefoonnummer aanvragen

Een nieuw zakelijk telefoonnummer kunnen wij ook voor u aanvragen. Of we kunnen uw bestaande nummers verhuizen. Nieuwe of bestaande nummers kunnen we afleveren op een VoIP-aansluiting, op een regionaal, of op een mobiel nummer. Een overzicht van de opties:

 • Regionaal nummer (netnummer)
  Voor als u herkenbaar wilt blijven als bedrijf in uw eigen regio.
 • 088-nummer
  Deze nummers zijn speciaal voor grote organisatie/bedrijven en staan daarom ook wel bekend als bedrijfsnummer. Ideaal voor ondernemingen met veel toestellen, afdelingen of meerdere filialen. 088-nummers worden in blokken vanaf honderd nummers geleverd, waardoor iedere afdeling of zelfs iedere medewerker een eigen nummer kan krijgen voor een directe verbinding.
 • 085-nummer
  Een landelijk bedrijfsnummer met professionele uitstraling. Ideaal als u één, of een aantal verschillende nummers nodig hebt.
 • 0800-servicenummer
  Voor de beller is dit nummer gratis, want de organisatie betaalt de gesprekkosten. Ideaal voor wervingsacties of voor organisaties die geen drempel willen opwerpen voor bellers.
 • 0900-servicenummer
  Bij dit nummer betaalt de beller een door u vooraf bepaald tarief. Dat tarief kunt u vaststellen per gesprek of per minuut. Daardoor kunt u geld verdienen met telefonische dienstverlening. Ideaal voor het aanbieden van bijvoorbeeld: nieuws- en sportberichten, helpdeskservice, algemene informatie en specifieke salesacties.

VoIP Telefonie
VoIP staat voor Voice over IP en betekent bellen via een internetverbinding. Uw bedrijf kan meedraaien op de een centraal VoIP-netwerk, en u betaalt alleen voor de diensten die u gebruikt. Dat maakt VoIP telefonie flexibel en kostenbesparend. Daarom is deze dienst behalve voor grotere organisaties ook geschikt voor zelfstandig professionals en het MKB.

Bovendien kunt u met een VoIP-account overal werken, want het is gekoppeld aan een toestel (smart phone of tablet kan ook) of een VoIP-bedrijfscentrale. Bijvoorbeeld op een andere plek binnen uw kantoor, extern bij een klant, of thuis. Dat maakt ook verhuizen eenvoudig.

Hoe zakelijk telefoonnummer of VoIP Telefonie aanvragen?
Wij kunnen voor u een nieuw telefoonnummer, of de verhuizing van bestaande nummers regelen, eventueel in combinatie met VoIP telefonie. Om de mogelijkheden te bespreken nemen wij graag contact met u op. Vraag informatie aan via het contactformulier of laat ons u bellen op een geschikt moment.

Neem direct contact op

Heeft u vragen?
010 - 280 3333
Stuur ons een e-mail
Wilt u liever teruggebeld worden? Maak een terugbelafspraak
 • 95% van uw telefoongesprekken beantwoorden wij binnen 10 seconden
 • Wij zetten nooit een beller in de wacht voor een wisselgesprek
 • Ervaren telefonistes (dames met een gemiddelde leeftijd van 35, in vaste dienst, spreken ABN en goed Engels, veel aandacht voor training en bijsturing, laag verloop)

Wij garanderen uw telefonische bereikbaarheid. Benieuwd naar hoe een glimlach aan de telefoon klinkt? Bel ons en oordeel zelf

Klantcases

"Voor mijn podotherapiepraktijk vind ik een goede telefonische bereikbaarheid erg belangrijk..."

Podotherapie Voet op maat Podotherapeut

"Nooit meer een gemist telefoontje..."

Duchenne Parent Project Voorzitster

Duchenne Parent Project
Wat andere klanten zeggen...