Telefoonservice waar bellers correct te woord worden gestaan

De telefoonservice van Call Care zorgt ervoor dat uw onderneming optimaal bereikbaar is voor klanten en andere relaties. Met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van telefoonservices is Call Care uitgegroeid tot een gerenommeerde aanbieder op het gebied van telefoonservices en aanverwante dienstverlening.

Wanneer is onze telefoonservice geschikt voor u?

  • Als u nooit een telefoongesprek wilt missen (eventueel ook buiten kantoortijden)
  • Tijdens piekuren in uw telefoonverkeer (bijvoorbeeld door een grote marketingactie, of door een terugroepactie van een product)
  • Als uw bedrijf te klein is om een telefoniste in dienst te nemen
  • Bij afwezigheid van uw eigen receptioniste/telefoniste (door pauze, door het ontvangen van bezoek, of door ziekte/verlof)

Hoe werkt onze telefoonservice?

U ontvangt van ons een uniek doorschakelnummer, waarmee wij automatisch uw bedrijf herkennen zodra er een telefoontje bij ons binnenkomt. Wanneer en hoe vaak u wilt, schakelt u uw telefoonverkeer naar ons door, zonder overleg. Onze getrainde medewerkers zien in ons systeem hoe ze uw telefoongesprekken correct afhandelen. Daardoor gebeurt dit altijd op dezelfde manier. Tijdelijke instructies over bijvoorbeeld beschikbaarheid van uw medewerkers, ziekte of verlof, kunnen wij direct in ons systeem verwerken. Desgewenst verbinden wij binnenkomende telefoongesprekken door, of we koppelen deze terug per e-mail of SMS. Binnen een halve werkdag kunnen we voor u operationeel zijn.

Net alsof we bij u op kantoor zitten

Wanneer u gebruik maakt van de telefoonservice van Call Care is het voor u relaties net alsof we bij u op kantoor zitten.  95% van de telefoontjes beantwoorden wij binnen tien seconden. Daarnaast zetten wij geen bellers in de wacht en spreken wij meerdere talen.

Onze standaard openingstijden op kantoordagen zijn van 08.00 uur tot en met 18.00 uur.

Kennismaken met onze telefoonservice?

Maak gebruik van ons aanbod voor een gratis proefmaand en ervaar wat onze telefoonservice voor u kan betekenen. Voor meer informatie over de proefperiode en onze tarieven nemen wij graag contact met u op. Vraag informatie aan via het contactformulier of laat ons u bellen op een geschikt moment.

Neem direct contact op

Heeft u vragen?
010 - 280 3333
Stuur ons een e-mail
Wilt u liever teruggebeld worden? Maak een terugbelafspraak
  • 95% van uw telefoongesprekken beantwoorden wij binnen 10 seconden
  • Wij zetten nooit een beller in de wacht voor een wisselgesprek
  • Ervaren telefonistes (dames met een gemiddelde leeftijd van 35, in vaste dienst, spreken ABN en goed Engels, veel aandacht voor training en bijsturing, laag verloop)

Wij garanderen uw telefonische bereikbaarheid. Benieuwd naar hoe een glimlach aan de telefoon klinkt? Bel ons en oordeel zelf

Klantcases

"er wordt goed oplossingsgericht met mij meegedacht..."

Praktijk Podotherapie Rob Masseurs Podotherapeut

Praktijk Podotherapie Rob Masseurs

"Voor mijn podotherapiepraktijk vind ik een goede telefonische bereikbaarheid erg belangrijk..."

Podotherapie Voet op maat Podotherapeut

Wat andere klanten zeggen...