Antwoordservice op maat

Met de antwoordservice van Call Care bent u altijd bereikbaar! Call Care is een van de topspelers op het gebied van telefonische antwoordservices en aanvullende dienstverlening. Onze getrainde medewerkers beantwoorden uw gesprekken alsof we bij u op kantoor zitten. We staan uw relaties te woord conform het samen met u ingerichte telefoonscript en op de manier zoals u dat voor ogen heeft: vriendelijk, correct en professioneel. Call Care is altijd standby, u heeft er dus geen omkijken meer naar. Binnen een halve werkdag kunnen wij voor u operationeel zijn.

Geen bellers in de wacht

Ondanks een fulltime aanwezige receptioniste/telefoniste kan u of uw bedrijf toch telefoontjes missen, bijvoorbeeld wanneer er gelijktijdig mensen bellen. Ook heeft uw telefoniste af en toe pauze. Door het telefoonverkeer (gedeeltelijke) uit te besteden, bent u beter bereikbaar. Call Care beantwoordt 95% van de aangeboden gesprekken binnen 10 seconden. Wij zetten geen bellers in de wacht, maar handelen elk gesprek direct af en koppelen aan u terug per e-mail of sms. Onze telefonistes spreken ABN en meerdere talen. Wat houdt u tegen om uw telefonische bereikbaarheid te vergroten? Call Care biedt u een flexibele dienstverlening zonder dat u hier omkijken naar heeft. Binnen een halve werkdag kunnen wij voor u operationeel zijn.

Hoe werkt het?

U ontvangt van Call Care een uniek doorschakelnummer waarmee ons systeem automatisch uw bedrijf herkent en onze medewerkers aan de hand van het telefoonscript uw klanten professioneel en vriendelijk te woord staan.  U geeft zelf aan hpe u met de diverse gespreksonderwerpen wenst om te gaan. Aan elk onderwerp kunnen wij andere acties koppelen. Nieuwe klanten direct naar u doorverbinden, administratieve vragen per e-mail.

Twintig jaar ervaring als antwoordservice

Call Care beschikt over ruim twintig jaar ervaring als antwoordservice en het ondersteunen van advocatenkantoren. Daardoor kennen wij de bijbehorende vaktermen en uiteraard werken wij discreet. Daarnaast neemt Call Care ook voor diverse zorginstellingen de telefoonservice en het agendabeheer uit handen. Wij bedienen inmiddels meer dan 100 advocatenkantoren. Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons voorop. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Gratis een maand op proef

Middels overtuigen wij u graag van onze toegevoegde waarde voor uw organisatie. Voor meer informatie over de proefperiode en de tarieven op maat nemen wij graag contact met u op. Vraag informatie aan via het contactformulier of laat ons u bellen op een geschikt moment.